Over ons

Bestuurlijke begeleidingsgroep (BBG) 

De bestuurlijke begeleidingsgroep (BBG) bestaat uit wethouders van
de gemeenten Hattem en Heerde, een gedeputeerde van de provincie Gelderland, een directeur van Rijkswaterstaat en een heemraad van Waterschap Vallei en Veluwe. De BBG zorgt ervoor dat het uiteindelijke gebiedsplan voor de Hoenwaard wordt vastgesteld.

 

Werkgroep 

De werkgroep denkt mee over de toekomst van het gebied. In de werkgroep zit, naast medewerkers van bovengenoemde overheden, ook een vertegenwoordiging uit het gebied. Zij hebben gebiedskennis en brengen vanuit dit perspectief belangen in van de verschillende partijen mee. De werkgroepleden geven advies over de te ontwikkelen scenario’s. Dit doen zij door mee te denken in werksessies en individueel een afweging te maken over het gewenste toekomstperspectief. 

 

Projectteam 

Het projectteam houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van het project. Zij faciliteren het proces door voor te bereiden, te analyseren, werksessies en andere overlegmomenten te begeleiden en verder te helpen waar mogelijk. Het projectteam is ondergebracht bij Waterschap Vallei en Veluwe maar heeft een neutrale rol. Het projectteam bestaat uit Menno de Vos, Lisette Dam, Kees Luijt, Peter Mooij en Jelle Sipkema.

 

Menno de Vos
Projectmanager


Projectteam Hoenwaard


Lisette Dam

Omgevings
manager

Projectteam Hoenwaard


Kees Luijt
Technisch Manager

Projectteam Hoenwaard


Peter Mooij
Contractmanager


Projectteam Hoenwaard


Jelle Sipkema
Manager
Projectbeheersing


Projectteam Hoenwaard


 Laat hier uw bericht achter voor het projectteam

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.