Over ons

Bestuurlijke begeleidingsgroep (BBG) 

De bestuurlijke begeleidingsgroep (BBG) bestaat uit wethouders van
de gemeenten Hattem en Heerde, een gedeputeerde van de provincie Gelderland, een directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland en een heemraad van Waterschap Vallei en Veluwe. De BBG zorgt ervoor dat het uiteindelijke gebiedsplan voor de Hoenwaard wordt vastgesteld.

 

Werkgroep 

De werkgroep denkt mee over de toekomst van het gebied. In de werkgroep zit, naast medewerkers van bovengenoemde overheden, ook een vertegenwoordiging uit het gebied. Zij hebben gebiedskennis en brengen vanuit dit perspectief belangen in van de verschillende partijen. De werkgroepleden geven advies over de te ontwikkelen scenario’s. Dit doen zij door mee te denken in werksessies en individueel een afweging te maken over het gewenste toekomstperspectief. 

 

Projectteam 

Het projectteam houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van het project. Zij faciliteren het proces door voor te bereiden, te analyseren, werksessies en andere overlegmomenten te begeleiden en verder te helpen waar mogelijk. Het projectteam is ondergebracht bij Waterschap Vallei en Veluwe maar heeft een neutrale rol. Het projectteam bestaat uit Loes van der Vegt, Anton Koot, Aline Nieuwenhuis, Ruby Neugebauer en Iris Wonink. 

 

Loes van der Vegt - Projectteam Hoenwaard


Anton Koot -
Projectteam HoenwaardAline Nieuwenhuis - Projectteam Hoenwaard


Ruby Neugebauer - Projectteam Hoenwaard


Iris Wonink -
Projectteam Hoenwaard


 Laat hier uw bericht achter voor het projectteam

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.